Sırra kadem basan anne ve 3 çocuğuna Müge Anlı ulaştı

Hendek İlçesi Beyköyü Mahallesi’nde 3 çocuğuyla birlikte sırra kadem basan 37 yaşındaki Ayşe Ç., 12 gün sonra Ankara’da bulundu.

Hendek İlçesi Beyköy Mahallesi'nde ikamet eden Ayşe Ç., çocukları Zeynep (2), Seher (6) Sevim (5) Kurban Bayramı’nın ilk gününden itibaren kayıptı.

Annesinden ve üvey kardeşlerinden haber alamayan Muharrem K. polis ve jandarmadan yardım istedi. 12 gündür kayıp olan ve hiçbir yerde bulunamayan Ayşe Ç. ve 3 çocuğunun izine ATV Tatlı Sert Programı yapımcısı Müge Anlı ulaştı.

Sakatlar Derneği aracı oldu

Duyarsız kalmayan Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı Şube Başkanı Sibel Özkal, durumu ATV Tatlı Sert yapımcısı ve sunucusu Müge Anlı’nın ekip arkadaşlarına bildirdi. Müge Anlı, programı tatilde olmasına rağmen ekibini Sakarya’ya göndererek iz sürdü. 12 gün haber alınamayan Ayşe Ç. ve 3 çocuğu yapılan sadece 1 günlük çalışma sonucu Ankara Yeni Mahalle’de bulundu.

Tutarsız ifadeler

Ankara’da bulunan Ayşe Ç., Hendek’te ki evine getirilirken, neden gittiği ve 12 gün boyunca neler yaşadığı konusunda ise tutarsız ifadelerde bulundu. Yakınları, Ayşe Ç.'nin psikolojik sorunları bulunduğunu dile getirdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı Şube Başkanı Sibel Özkal, Müge Anlı ve ekibine teşekkür ederken, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü aileyi yakın takibe aldı.

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]