Çevre Temizliği ile Farkındalık Oluşturdular

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten Çevre ve Şehircilik Komisyonu bu yıl 5 -11 Haziran Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Çevre ve şehircilik İl Müdürlüğü, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş işbirliği ile çeşitli etkinlikler düzenledi.

Çevre Haftası etkinlikleri Mefkure Okullarında düzenlenen bilgilendirme semineri ve Sapanca bölgesinde çevre temizliği etkinlikleri ile sona erdi.

Mefkure Okulları anaokulu grubuna yapılan bilgilendirme etkinliğine, Sakarya Çevre ve şehircilik İl Müdürlüğü’nden Şube Müdürü Ufuk Süğürtin, SATSO Çevre ve Şehircilik Komisyon Başkan Yardımcısı Gamze  Ergene ve Komisyon Üyesi Seda Tünay iştirak etti.

Etkinlikte öğrencilere çevre bilinci ve çevrenin korunmasına yönelik çalışmalar eğlenceli bir şekilde anlatılarak video gösterimi gerçekleştirildi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hasan Şahin çocuklara yönelik çevre konulu bir sunum gerçekleştirdi.

ÇOK SAYIDA ÇEVRE GÖNÜLLÜSÜ KATILIM GÖSTERDİ

Çevre Haftası kapsamında yapılan etkinlikler, Sapanca Uzunkum Mevkiinde çevre temizliği ile sona erdi. Çevre Temizliği etkinliğine SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar başta olmak üzere, çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Şube Müdürleri; Mustafa Yurten ve Hasan Şahin ve kurum çalışanları, SATSO Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Tuncer Acan  Komisyon Yardımcıları; Gamze Ergene ve Fatih Boztepe, Komisyon Üyeleri; Çetin Kahya ve Seda Tünay, öğrenciler ve çok sayıda çevre gönüllüsü iştirak etti.
 

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]