Yıl Boyunca Yaptıkları Resimleri Sergilediler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Kursları'nın resim bölümünde öğrenim gören kursiyerler, kurs boyunca yaptıkları resimleri AKM Sergi Salonu'nda sanatseverlerin beğenisine sundu. Sergi açılışına Sakarya Valisi Hüseyin Atak ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran da katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından açılan kültür sanat kurslarının resim bölümünde öğrenim gören kursiyerler, yıl boyunca yaptıkları resimleri sanatseverlerin beğenisine sundu.

Resim öğretmenleri Rasim Soylu ve Metin Aşoğlu'ndan ders alan 50 kursiyer, AKM'de sergi açtı. Sergi açılışına Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ve çok sayıda davetli katıldı. Kursiyerleri tebrik eden Vali Hüseyin Atak, “Sakarya'da her alanda olduğu gibi kültür sanat alanında da güzel gelişmeler oluyor. Bu sergi de o güzelliklerden biri. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ise, “Büyükşehir Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde, geleneksel sanatlar, güzel sanatlar, müzik ve edebiyat alanlarında çeşitli kurslar açtık. Sanata ilgi duyan hemşehrilerimiz bu kurslarda uzman öğretmenlerden dersler aldı. Bu sergide görüyoruz ki, kursiyerlerimiz derslere çok önem vermişler, çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Bu güzel resimleri yapan kursiyerlerimizi ve öğretmenlerini kutluyorum” diye konuştu.

Açılıştan sonra Vali Hüseyin Atak ve Başkan Aziz Duran, resimleri inceleyip, eser sahiplerinden bilgi aldı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]