Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.
ARA

Sakarya'da son durum, kaç kişiye test yapıldı

5 yıl önce
Türkiye’de gün geçtikçe etkisini arttıran koronavirüs salgını nedeniyle ölüm sayısı 30'a, vaka sayısı ise 1236'ya ulaştı. Sakarya'da şüpheli vakalar, karantina hastanesi olan Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'nde karantinaya alınırken 600'den fazla hastaya Koronavirüs testi yapıldığı öğrenildi. 

Çin'de ortaya çıkan yeni tip korona virüs salgını tüm dünya için tehdit oluşturmaya devam ederken Türkiye'de de vaka sayısı ve salgına bağlı ölümlerin sayısı artıyor. Ülkede koronavirüs tedbirleri kapsamında ardı ardına önlemler alınmaya devam edilirken Sakarya'da da şüpheli vakalar, karantina hastanesine getirilerek izole ediliyor. Hastanelere başvuran hastalardan şüpheli görülenler, 112 ekiplerince karantina hastanesine sevk ediliyor. 
 
Şehirde 600’den fazla hastaya koronavirüs testi yapıldığı öğrenildi. Test sonuçları negatif çıkan hastalar evlerine gönderilirken 14 gün boyunca kendilerini izole etmeleri istendi. 
Öte yandan yetkililer, vatandaşları zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda uyarısını sürdürdü. 
Sakarya'da son durum, kaç kişiye test yapıldı
Acil durum tatbikatları
Ciğer dürüm
Kişiye özel telefon kılıfları
Çöp şiş dürüm
Acil durum krokisi çizimi
Elart sakarya bayi
Sakarya Hamam
Sakarya Sauna
Sakarya
sakarya masör
Sakarya kitapçılar
Sakarya ders kitapları
Sakarya ↝