Pilates Point'in web sitesi yayında

Sakarya'da hizmet veren Pilates Point firmasının yeni web sitesi yayında.

Sakarya Serdivan'da alanında uzman kadrosu çağın gerektiği son kalite ekipmanları ile  sporseverlere hız kesmeden hizmet vermeye devam eden Pilates Point Spor Salonu'nu yeni web sitesi www.pilatespointtr.com yayında.

Pilates Point Spor Salonu'nu eğitmenlerinin kontrolü altında güvenli ve huzurlu bir şekilde spor aktivitelerinizi gerçekleştirebilir, her an uzman desteği alabilirsiniz. Hem ruh hem beden sağlığınızı korumak adına sağlıklı hayat önerilerini ve tüm tecrübesini sizlerle paylaşan Pilates Point, çağdaş, profesyonel, hijyenik, bir spor salonunda beklentilerinizin çok üzerinde hizmet veriyor.

Pilates nedir?

Pilates, Joseph Pilates tarafından kasları güçlendirmek, esnekliği arttırmak ve vücudun genel sağlığını iyileştirmek amacıyla geliştirilmiş bir egzersiz sistemidir. Egzersizler minder üzerinde ya da özel olarak dizayn edilmiş aletlerle yapılır. Pilates sistemi vücudun her bölümünü çalıştırmaya yönelik farklı aktivitelere uygun egzersizler içerir. 20.yüzyılın başlarında ortaya çıkan pilates, kendi döneminin ilerisinde bir sistemdi ve 21. yüzyılın modern insanları tarafından büyük ilgi gördü. ABD’de günümüzde yaklaşık 10 milyon kişi pilates yapmakta ve bu sayı her geçen sene daha da artmaktadır.

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]