Kayıp iki arkadaş olayında son durum

Sakarya’da kayıplara karışan kuaför Savaş Aydoğan ve arkadaşı Cem Tuna, 29'ncu güne girilirken bulunamazken Cem'in babası emekli polis Cemal Tuna; "Benim çocuk paniğe kapılıp canına kıyarsa en acı olan bu olur. Bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.


42 yaşındaki kadın kuaförü Savaş Aydoğan, 29 gün önce ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi. Kayıp olan Savaş Aydoğan’ın arkadaşı Cem Tuna da bir süre sonra ortadan kayboldu.

Kayıp iki arkadaşın aileleri polise ihbarda bulundu. Cem'in arkadaşı Savaş Aydoğan'ı öldürdüğü iddialarıyla ilgili polis ve jandarma ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, kayıp iki gencin son kaldıkları köy evinde kadavra köpekleri ile arama yaptı. Ancak bir ize ulaşılamadı.

Olaya ilişkin gözaltına alınan Aydoğan’ın kız arkadaşı M.E. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kayıp Cem'in babası emekli polis Cemal Tuna ve Savaş Aydoğan'ın aileleri bugünde Müge Anlı'nın programına katıldı.

OĞLUMUN HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM

Canlı yayına bağlanan Cem'in babası emekli polis Cemal Tuna, oğlunun hayatından endişe ettiğini belirterek; "

Cem'den yeni bir haber yok. Savaşın bulunması mucize. Benim çocuk paniğe kapılıp canına kıyarsa en acı olan bu olur. Bir an önce bulunmasını istiyorum. Hayati tehlikesi ortadan kalksın. Hayatından endişe ediyorum. Bir an önce bulunması lazım" diye konuştu.

OĞLUNA SESLENDİ; "TESLİM OL"

Canlı yayında oğluna seslenen Baba Tuna; "Oğlum nasıl bir olay oldu nasıl olaya karıştın bilmiyorunm. En doğru iş bir an evvel teslim olup gerçekleri anlatmandır" dedi.

Gün geçtikçe fikirlerinin değişmeye başladığını anlatan Tuna, şunları söyledi; "Savaş'ın kaçmış ya da kaçırılmış olabileceğini de düşünüyorum. 30 sene polislik yaptım böyle bir şey yok. Hiç bir iz yok. Cem amcasına 'Savaş benim yanıma geldikten sonra kayboldu' diyor. Böyle bir korkusu var." 
 

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]