Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

17 Ağustos İlköğretim Okulu’nda Deprem Semineri

Genç Akademi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin Doğal Afetler ve Yer Bilimleri Komisyonu tarafından Sakarya ili genelindeki bazı okullarda planlanan “Deprem” konulu seminer ilk olarak Adapazarı 17 Ağustos İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı ve aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği lisans öğrencisi Hüseyin Aytek Polat tarafından sunumu yapılan seminerde; depremin etkileri, korunma yöntemleri ve hazır olunduğu takdirde depremin korkulacak bir afet olmadığı görüşü ifade edildi.

Okul öğrencilerinin büyük bir ilgiyle ve dikkatle takip ettiği seminer sonunda 17 Ağustos İlköğretim Okulu Müdürü Eyüp Kotan, Genç Akademi Gençlik ve Spor Derneği Kulübü’ne teşekkür etti.

17 Ağustos İlköğretim Okulu’nda Deprem Semineri
17 Ağustos İlköğretim Okulu’nda Deprem Semineri
16 yıl önce
Deprem sigortası
İlköğretim ingilizce
Doğuma hazırlık okulu
sakarya meslek yüksek okulu
sakarya zorunlu deprem sigortası
adapazarı deprem sigortası
Sakarya ilköğretim ders kitapları
Sakarya Yabancı dil Okulu
Adapazarı Dil Okulu
Sakarya ↝