Yenicami'de icradan satılık 1 milyon liralık dükkan

Sakarya 1. İcra Dairesi Yenicami'de bulunan 131 metrekare dükkanı açık arttırma yoluyla satışa çıkardı. İhalede muhammen bedel bir milyon lira olarak belirlendi.

Sakarya 1. İcra Dairesi, Yenicami Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan 131 metrekare dükkanı açık arttırma yoluyla satışa çıkarıyor. İhalede muhammen bedel 1 milyon lira olarak belirlendi. Dükkanın ilk satışı 26 Mayıs 2021 günü 14.50-14.55 saatleri arasında Camili'deki Adalet Sarayı'nın mezat salonunda yapılacak.

İŞTE GAYRİMENKULLE İLGİLİ BİLGİLER

İcra Dairesi'nden yapılan duyuruda satılacak gayrimenkulle ilgili şu bilgiler verildi: Sakarya İl, Adapazarı İlçe, 177 Ada, 74 Parsel, Yenicamii Mahalle/Köy, Taşınmaz üzerinde hali hazırda araç kiralama işletmesi olarak kullanılan 30 m2'si PVC malzeme ile bölünmüş ofis olarak kullanılan takriben 130 m2 alanlı tek katlı dükkan bulunmaktadır. Dükkanın cadde cephesi kompozit giydirme cephe panelleri ve katlanır cam malzemeden imal edilmiştir. Zeminler seramik kaplamalı olup taşınmazın cadde olan cephesi yaklaşık 12 m'dir. Söz konusu taşınmaz şehrin ana arterlerinden olan Adnan Menderes Bulvarına cepheli olup, kuş uçuşu Yenicami Kavşağına 250m, Kent Meydanına 500m, Çark caddesine 800 metre mesafededir. Taşınmaz topografik olarak düz bir zeminde olmakla birlikte, meskun mahal içerisinde ve Ana cadde cepheli olduğundan ulaşım problemi bulunmamaktadır. Çevresinde yoğun ticari ve konut yapılaşması bulunmaktadır.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]