Yanan motoru için çaresizce koşturdu

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Suriyeli gencin hastaneye geldiği motosikleti hareket halindeyken alev aldı. Gencin yanan motosikletini söndürmek için çaresizce koşuşturması görenleri üzüntüye boğarken, o anlar amatör kamera tarafından kaydedildi.

Olay, Akyazı Devlet Hastanesi Kavşağında meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen Suriyeli gencin motoru, hastane çıkışında hareket halindeyken bir anda alev aldı. Suriyeli genç, yanan motorunu kenara çekerek söndürmek istedi. Ancak alevler kısa sürede büyüyerek motoru sardı. Motorunu söndürmek için çaresizce koşturan genç, yakındaki su birikintisine yöneldi. Su taşıyacak bir şey bulamayan gencin yardımına hastanenin güvenlik görevlileri koştu. Suriyeli genç, güvenlikçilerin getirdiği yangın tüplerinden birini alarak alevleri söndürdü. Gence güvenlik görevlisi de yardım etti.

Tüm çabalarına rağmen motoru yanan Suriyeli genç, gözyaşı döktü. Motosiklet kullanılamaz hale geldi.
Öte yandan motosikletin alev alması ve Suriyeli gencin çaresizlik içinde koşuşturması çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Gencin yanan motosikletini söndürme çabası ve yaşadığı çaresizlik izleyenlerin yüreğini burktu.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]