Yakalanmamak için sürekli araç değiştirmiş

 

Taraklı'da eşini ve kayınvalidesini öldürdükten sonra Kocaeli'de polis tarafından yakalanan katil zanlısı İsmail K'nın sorgusu sürüyor.

 

Katil zanlısının yakalnmasına ilişkind etaylarda ortaya çıktı.

 

11 Temmuz günü meydana gelen olayda, sakin şehir olarak bildiğimiz Taraklı ilçesinde ayrılmak üzere olduğu eşi Gülsüm Önlütürk Karapekmez ve kayınvalidesi Melahat Önlütürk’ü termal tesiste silahla vurarak öldüren İsmail Karapekmez’in, oğlunu olaydan önce Adapazarı şehir merkezinde yaşayan sevgilisinin yanına götürdüğü öğrenildi.

 

KAMERALAR TARANDI

 

Meydana gelen olay sonrası katil zanlısı İsmail Karapekmez, kayıplara karışırken Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlının temasta bulunabileceği herkesin ifadesini aldı. Gelen her haberi değerlendiren ekipler, alınan ifadelere göre bölgesel kameraları da taradı.

 

TİCARİ TAKSİYLE KOCAELİ’NE GİTMİŞ

 

İsmail Karapekmez’in polise yakalanmadan şehirden çıkmak için hamle yapacağını öngören ekipler, Karapekmez’in ticari taksiyle Kocaeli’ne gittiği ihbarıyla harekete geçti. Ticari taksiyle Kocaeli’ne varan Karapekmez’in taksiden indiği bölgede ekipler tarafından tüm kameralar incelenirken, şahsın başka bir taksiye binip Kartepe’ye geçtiği tespit edildi.

 

KISKIVRAK YAKALANDI

 

Yapılan çalışma neticesinde ekipler bölgede konuşlanırken Kartepe’de polisi gören İsmail Karapekmez kaçmaya kalktı. Polis ekipleri kısa süreli kovalamacanın ardından çifte cinayetin zanlısını kıskıvrak yakaladı.

 

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]