Virüs bile durduramadı, kumar oynarken yakalandılar

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda Geyve'de bir mekanda kumar oynayan 13 kişi yakalandı. Adapazarı'nda ise restoranı kilitleyip içeride alkol alan 5 kişi yakalandı.


Koronavirüs ile ilgili tedbirlerin üst seviyeye çıktığı dönemde yasaklara uymayanlar kumar oynarken ve restoranda alkol alırken yakalandı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü COVİD-19 Virüsünün yayılmasının engellenmesi toplum sağlığı ve Kamu düzeninin korunması için tüm personelin katılımıyla gece gündüz mesai yapıyor. Denetim ve kontroller yapan ekipler gelen ihbarları da değerlendiriyor. Polisin dün gece yaptığı denetimlerde iki olay şaşkınlık yarattı.

Adapazarı İlçesinde bir restoranın içeri müşteri alıp, kapıları kilitleyerek alkol servisi yaptığı tespit edildi. Kapıyı çilingire açtıran polisler mekandaki 5 şahısa 3 bin 150’şer lira para cezası kesti. Polis ikinci baskınını Geyve’de gerçekleştirdi. Bir mekanda kumar oynayan 13 kişi tespit eden ekipler şahıslara 3 bin 150’şer lira ceza kesti. Her iki işletmenin sahibine hem para cezası hem de Hıfsısıhha kurallarına aykırılıktan adli işlem başlattı.

4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]