Vampir Sibel hakim karşısında!

Eskişehir'de psikolojik rahatsızlığı bulunanlara kendi kanını içirerek 13 milyon TL’lik dolandırıcılık yaptığı iddia edilen ve Sakarya'da yakalanan Sibel G'nin yargılanmasına başlandı. 

Eskişehir Tepebaşı İlçesi Keskin Mahallesi'nde bulunan 10 dönümlük bir arazi içindeki çiftlik evinin dergah adıyla kullanıldığı ihbarı alan jandarma ekipleri inceleme başlattı. İncelemede çiftlik evinin Sibel G. (49) ve oğlu S.H.G. (24) tarafından psikolojik rahatsızlıkları bulunan insanları sözde tedavi etmek amacıyla kullanıldığı ve şahısların buradan haksız kazanç elde ettiklerini belirledi. Tespit sonrası jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda  Sibel G. Sakarya'da, oğlu S.H.G ve Serkan D, Hasan Can B. Eskişehir'de yakalandı. 
 
4 kişi hakkında Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Davanın ilk duruşması bugün yapıldı.
 
Savunmasını yapan Sibel G., dolandırıcılık iddialarını reddederek yaşam koçu olduğunu öne sürdü. Sibel G; "en hoca, büyücü falan değilim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Yaşam koçu olarak çalışıyordum. Bunun karşısında da ücretimi alıyordum. Eray T. benim danışanımdı. Yardımlarımı bildiği için yardım yapmak istediği zaman parayı bana veriyordu. Ben onun adına kurban kesiyordum" dedi.

Diğer sanıkların yaptığı savunmanın ardından duruşma ileri bir tarihe ertelendi. 

4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]