Vali Kaldırım, karla mücadele çalışmalarını takip etti

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Akyazı'da karla mücadele çalışmalarına katılan karayolları ekipleriyle buluştu. Vali, Kaldırım, vatandaşlardan zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları uyarısında bulundu.

Meteoroloji'nin uyarısını yaptığı yoğun kar yağışı şehir genelinde aralıklarla etkisini devam ettiriyor.

Ekipler TEM Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu, D-100, D140-D650 karayolları başta olmak üzere şehirler arası ve ilçelerle şehir merkezinin bağlantısını sağlayan yolları açık tutabilmek için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri de ana arterleri açık tutmak için çalışma yapıyor. İlçe belediyeleri de sorunluluk alanlarında kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Akyazı Kaymakamı Yakup Güney ile birlikte Akyazı bölgesinde kar küreme çalışması yapan karayolları ekiplerini ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Kaldırım, vatandaşlara uyarıda bulunarak; "İyi Pazarlar Sakarya’m

İlimizde kar yağışı devam ediyor. Kar yağışı, soğuk ve olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli ve dikkatli olalım. Lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım. Bu soğuk havalarda dışarda yaşayan can dostlarımızı ihmal etmeyelim" dedi. 

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]