Vali Coş, atama iddialarına cevap verdi

Sakarya Valiliği tarafından düzenlenen toplantıda İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yetkilileri, kurumlarının işleyişi hakkında bilgiler verirken, önceki yıllar ve 2016 yılının ilk 3 ayını içeren verileri paylaştı.

Bir kafede düzenlenen basın toplantısına Vali Hüseyin Avni Coş, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Erdemir'in yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.

Vali Coş'tan atama iddialarına cevap

Toplantının öncesinde kendisine sorulan medyada yer alan Emniyet Genel Müdürü olacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, "Bunları konuşmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Resmi Gazete'de yer almadığı sürece hiçbir şeye inanmayın. Sakarya'yı ve Sakaryalıları çok seviyorum. Biz devletimize hizmet için varız. Devletimiz bize ne görev verirse hizmet etmeye hazırız" dedi.

"İlk 10'dayız"

Toplantı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Erdemir'in sunumuyla başladı. Kurum hakkında bilgiler paylaşan Erdemir, Sakarya'da yapılan gıda denetimlerine dikkat çekerek, "Denetim sayılarımız ve yaptırım oranları olarak il olarak şuanda ilk 10 içerisindeyiz. Nüfus yoğunluğuna bakıldığında üst sıralarda yer aldığımızı söyleyebiliriz" diye konuştu.

Alo Gıda Hattı


167 Alo Gıda Hattı konusunun önemini belirten Vali Coş ise, "Gıda hattımıza yapılan ihbarlar denetmenleri de denetleme fırsatı sunuyor. Dost, ahbap ilişkileri varsa bunların önünün kesilmesi noktasında da çok önem arz ediyor" ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]