Ünlü oyuncular Karasu'da sahne alacak

Karasu’da tiyatro sezonu, ‘Vay Sen Misin Ben Olan?’ isimli komedi oyunuyla açılıyor. Volkan Medya ve Naciye Tenkoğlu’nun ortak çalışması ile 19 Ekim Cuma günü ilk oyun Karasulu tiyatro severlerle buluşacak.

Ömer Pınar’ın yazdığı ‘Vay sen misin ben olan?’ isimli iki perdelik komedi oyunuyla Karasu’da tiyatro sezonu perdelerini açıyor. Komedi oyunu, bazı insanların karakterlerinin yaşam koşullarına göre değişmeyebileceğini, insanın yedisinde neyse yetmişinde de o olabileceğini, iki farklı evliliğin üzerinden mizahi bir dille anlatıyor. Aynı kültür ve çevreden yetişmiş iki arkadaşın koşullar aynı olsa bile yapıları gereği farklı kimliklere bürünebileceğinin altını çiziyor.

Bu yıl da Karasulu tiyatro severleri muhteşem komedi oyunları ile buluşturacaklarını söyleyen Organizatör Naciye Tenkoğlu, “Her rastlantı gerçekten tesadüf müdür?” sorusunu da izleyiciye sorduracak olan “Vay Sen misin Ben Olan?” 19 Ekim Cuma günü saat 20:00’da Karasu Konferans Salonu’nda sahneye konulacak. Her yıl çıtayı biraz daha yükselterek, beğeniyle izlenen komedi oyunlarını ve birbirinden ünlü oyuncuları Karasu’ya getiriyoruz. Bu yıl da tiyatro severleri muhteşem komedi oyunları sürpriz ünlü isimler bekliyor. Doya doya gülmek istiyorsanız bu oyunu kaçırmayın” dedi.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]