"Ucuza market" yalanıyla 100 bin lirasını çaldılar

Eskişehir'de market işleten 55 yaşındaki C.A'yı Bolu'da bir marketin kapandığı, 300 bin liralık ürünün 100 bin liraya alacakları yalanıyla kandıran dolandırıcılar, market sahibini Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde bir akaryakıt istasyonunda bırakarak kaçtı. 100 bin lirasını dolandırıcılara kaptıran market sahibinin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Eskişehir'de market işleten C.A. ile görüşen 3 kişi iddiaya göre, "Bolu da bir market satılıyor, içinde 300 bin liralık mal var. Ama sana 100 bin liraya alırız" diyerek market sahibini kandırdı. Bankadan 100 lira para çeken C.A. 3 kişi ile birlikte yola çıktı. Sakarya'nın Pamukova İlçesi Turgutlu Mahallesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonuna akaryakıt almak için girilirken, market sahibi para dolu çantayı araçta bırakarak namazını kılmak için tesise girdi. Bu sırada 3 kişi akaryakıt istasyonundan ayrılarak kayıplara karıştı.

Namazını kıldıktan sonra dışarı çıkan C.A. bir süre akaryakıt istasyonuna birlikte geldiği 3 kişiyi aradı. 3 kişiye telefonla da ulaşamayınca dolandırıldığını anlayan C.A. jandarmayı aradı. Jandarma, C.A'nın ifadesini alırken, akaryakıt istasyonundaki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Jandarma 3 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]