Toçoğlu yeni İl Jandarma Komutanını ağırladı

İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Cengiz Yiğit’le bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Değerli Komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah şehrimiz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Albay Emin Dursun’un emekliye ayrılmasının ardından İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Albay Cengiz Yiğit’i makamında ağırladı. Şehirde asayişin sağlanması noktasında jandarmanın önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Başkan Toçoğlu, Albay Yiğit’e yeni görevinde başarılar diledi.

Birlik ve beraberlik

Başkan Toçoğlu, “Kısa süre önce İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Cengiz Yiğit’le bir araya geldik. Değerli Komutanımız Cengiz Yiğit’e şehrimize hoş geldiniz diyorum. İnşallah şehrimiz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar gerçekleştireceğiz. İl Jandarma Komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Albay Yiğit ise Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür ederek, işbirliği içerisinde çalışacaklarını kaydetti.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]