The Voice Kids Karaoke Song Contest Kale

Eğitimin güvenilir adresi ve marka kurumlarından olan Kale Okulları , “Öğrencilerinin eğlenerek öğrenme şekline hız kesmeden devam ediyor “

Birçok alanda başarılara imza atan Kale Okulları, Anaokulu kademesinde Öğrencilerinin kalıcı öğrenmelerini sağlamak amacıyla hem eğlenerek hem öğrenerek eğitim almalarını sağlıyor. Herkes tarafından bilindiği üzere İngilizce öğrenimi hayatımızda büyük bir öneme sahiptir.Okul öncesinde İngilizce öğretimindeki amaç, çocukların kendi anadilleri dışında farklı bir dil olduğunu anlamalarını sağlama ve İngilizce’yi çocuklara sevdirmektir.

Kale Okulları , bu amacın daha da ötesine giderek ,bu alanda Öğrencilerine kulak,dil alışkanlığını kazandırma ve farklı bir dil ile de iletişim kurabileceklerinin farkına varmalarını sağlayarak günlük yaşamda kullanılan cümleleri anlamaları ve kullanmalarını hedefliyor.Bunu yaparken tabi ki sanat ve branş dallarından yararlanılıyor.Özellikle bir sanat dalı olan Müzik ,İngilizce öğrenimine büyük katkı sağlamaktadır.Kale Anaokullarında İngilizce dersinde düzenlenilen “ THE VOİCE KİDS KARAOKE SONG CONTEST KALE” adlı yarışma ile Öğrencilerinin derslerde öğrendikleri İngilizce şarkılarının Karaoke versiyonlarını seslendirerek hem öğrendikleri cümle yapılarını tekrar etmiş hem de çok eğlenmiş oldular. Bu yarışmanın kazananı ve kaybedeni olmadı. Bütün Öğrencileri gönüllerinin birincisi oldular .

Kale Anaokullarında En doğru ve kalıcı kazanımlar yaparak ve yaşayarak öğrenilir. Bu nedenle simülatif Eğitim yaşantıları Eğitim modelimizin büyük bir bölümünü oluşturmaktadır. Böylelikle çocuklar eğlenerek öğrenmekte ve öğretilerde bir o kadar kalıcı olmaktadır.

 

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]