Ters Biraderler filmi için Serdivan'da çekime başlandı

“Bütün Saadetler Mümkündür” sinema filmi ve “Ana Ocağı” gibi yarışma programları ile izleyicinin yanı sıra sinema ve televizyon yapımcılarının da dikkatlerini üzerine çeken Serdivan, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla adından söz ettirecek yeni bir sinema filmine daha ev sahipliği yapıyor.

Yapımcılığını Baraka Film'in üstlendiği, senaryosu Ata Cilli tarafından yazılan Ters Biraderler sinema filminin çekimleri Serdivan'da başladı.

Ünlü İsimler Var

Başrollerini Eray Kaman, Başak Akbay, Funda Dönmez ve Gökhan Demir'in oynadığı, kadrosunda Ayhan Taş, Ahmet Dursun, Şevket Çoruh, Gizem Özkan, Sadi Celil Cengiz, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Ercanlı ve Serkan Şenalp' in de yer aldığı komedi filmi; arazilerinden yol geçen iki kardeşin yaşadığı komik hikayeyi anlatıyor. 7 Haziran'da başlayan filmin çekimleri Hamza Yaman yönetmenliğinde hızla devam etmekte.

Yeni Bir Soluk İçin Serdivan

Çekim süresinin 15 gün olduğunu belirten senarist Ata Cilli ''Bu benim ilk yazdığım iş. Daha öncesinde herhangi bir işte bulunmadım. Ama tabi ki sektör içerisinde olan abilerim ve kardeşlerimin desteği sayesinde şu an bu işi yapıyorum. İzleyici olarak genelde sinema dokusunda sürekli aynı yerler, aynı bölgeler, aynı dokular kullanılmaktaydı. Ekip olarak yeni bir soluk, yeni bir doku, yeni bir görüntü için Serdivan'ı tercih ettik. Çekimlerimiz oldukça eğlenceli devam ediyor. 6 Ekim'de Türkiye'de 260 sinema salonunda gösterime gireceğiz. İnsanlarımızı güldürmek için ekibimizle çok çalışıyoruz. Onların gülüşleriyle karşılığını alacağız.'' ifadelerini kullandı.

Serdivan Kolaylıkla İşlenebilecek Doğal Bir Plato

Serdivan’ın doğal güzellikleri ve mekansal zenginlikleriyle yapımcılar için adeta kolaylıkla işlenebilecek doğal bir plato olduğunu ifade eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, bu tür projelerin ekonomik ve demografik olarak her geçen gün büyüyen Serdivan’ın tanıtımına katkı sağladığını belirtti.

Serdivan’ın tercih edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Alemdar, Ters Biraderler ekibine başarılar dileyerek Ekim’de vizyona girecek olan filmi şimdiden merakla beklediklerini ifade etti.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]