Temren ve Kadı Caddelerini Güzelleştirme Projesi'nde Son Rötuşlar

Sapanca Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Temren ve Kadı Caddelerini Güzelleştirme Projesi kapsamında, caddelerdeki ihtiyaçlar tespit edildi ve yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Temren ve Kadı Caddelerini Güzelleştirme Projesi; asfalt, kaldırım, alt yapı, granit bordür, yağmur suyu hattı, aydınlatma, görme engelli yüzey, geri dönüşüm çöp kutuları, bordür üstü bariyer çalışmalarını kapsamaktadır. Proje kapsamında kaldırım, modern aydınlatma direkleri yerleştirildi ve altyapı çalışmalarının ardından 3 bin 950 m2 asfalt kullanıldı.

TEMREN VE KADI CADDE DÜZENLEMELERİ TÜM SAKİNLERİMİZE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Temren ve Kadı Güzelleştirme Projesi kapsamında çalışmalarımız kısa süre önce başladı ve bu kısa süre zaman içinde bitme noktasına geldi diye biliriz. Bu caddelerimizde oturan sakinlerimizden güzel geri dönüşler almak bizleri memnun ediyor. Her çalışmamız öncesinde mutlaka mahalle sakinlerimiz ve muhtarımızla istişare ediyor ve çalışmalarımızı güncelliyoruz. Proje kapsamında kaldırım yaya yolu, bordür ve dekoratif aydınlatma ve asfalt çalışmalarında sona gelindi. Bir iki gün içinde geri dönüşümlü çöp kutularımızda yerleştirilecek ve görme engelli yüzey boyama çalışmasıyla tamamlanacak.

Temren ve Kadı Caddelerindeki tüm sakinlerimize şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

VERİLEN SÖZLER UNUTULMUYOR İCRAATA DÖNÜŞÜYOR

Cami Cedit Mahalle Muhtarı Barış Yıldız, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e teşekkürlerini iletti. Muhtar Barış Yıldız, “Başkanımız göreve geldiği ilk günden bugüne 29 mahallede güzel dokunuşlar yapmaya özen gösteriyor. Temren ve Kadı Caddelerimizdeki Güzelleştirme Projesi’yle ilgili görüşmelerimizden kısa süre sonra çalışmaların başlayıp bu noktaya gelmesi beni ve mahalle sakinlerimizi ziyadesiyle memnun etti. Sapanca’mızda verilen sözler unutulmuyor icraata dönüşüyor. Mahalle sakinleri ve şahsım adına mahallemize yapılan bu hizmet için Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]