TEM Otoyolu İstanbul istikameti kapanıyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 büyükşehire giriş çıkışlar kapatıldı. Bu kapsamda TEM Otoyolunun İstanbul istikametine araç geçişleri durdurulacak. Tüm araçlar Hendek Gişelerde durdurulacak, izni olmayan araçlar D-100 üzerinden geri döndürülecek.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ve Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 22 ayrı noktada şehrin giriş ve çıkışlarını kapattı. Uygulama noktalarını ziyaret eden Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, TEM Otoyolu Adapazarı Gişelerinde yapılan uygulama noktasındaki ekiplerden bilgi aldı. Bu sırada bazı otomobiller gişelerden geri çevrildi.

TEM OTOYOLU KAPATILIYOR

Anadolu’dan İstanbul ve Kocaeli gibi illere geçişin kontrollü sağlanması için TEM Otoyolu İstanbul istikametini kapatacaklarını açıklayan Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, “TEM Otoyolu Sapanca ve Akyazı Gişeleri kapattık. Kontrollü giriş sağlamak için Hendek Gişeler ve Adapazarı Gişeler kısmı açık kaldı. Burada da ekiplerimiz 24 saat kontrollerini sürdürüyorlar. Aldığımız yeni karar doğrultusunda tıpkı D-100’de olduğu gibi TEM Otoyolu İstanbul istikametini kapatacağız. Ankara istikametinden İstanbul istikametine seyir halinde olan tüm araçlar Hendek Gişeler Mevkiinde durdurulacak, izin belgesi olmayan ve ticari amaçla yolculuk yapmayan tüm araçlar TEM otoyolundan çıkartılarak geri çevrilecek. Kurallara uymayan sürücülere idari para cezası uygulanacak” dedi.
3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]