TCDD Genel Müdürü Sakarya’da

TCDD Genel Müdürü Ali ihsan Uygun,  Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde yapımı süren Sapanca-Geyve-Doğançay hatlarında inceleme yaptı.

Sakarya’ya gelen TCDD Genel Müdürü Ali ihsan Uygun ilk durağı Geyve Doğançay oldu. Burada yapılı süren çalışmaları inceleyen Uygun, Doğançay 1. ve 2. şantiyelerinde sunumları aldı.

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında yapılan tünellerde de incelemelerde bulunan Uygun, “Projelerimizi incelemek üzere bugün sahadayız! Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında yapım çalışmalarına devam ettiğimiz Sapanca-Geyve-Doğançay arasındaki imalatları yerinde inceledik, Doğançay 1. ve 2. şantiyelerimizde sunumları aldık” dedi.

Sakarya’daki inceleme ve temasları tamamlayan Uygun, “Saha incelemelerimizde bir sonraki durağımız, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında Bilecik’te yer alan T26 tüneli inşaatı olacak. Burada da yapılanları yerinde inceledik, sunumları aldık. Projelerimiz tamamlandığında Ankara-İstanbul arası 45 dakika daha kısalacak” dedi.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]