Tayini çıkan kaymakamlara veda yemeği

Sakarya'da, İçişleri Bakanlığınca yayımlanan 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile tayini çıkan kaymakamlara veda yemeği düzenlendi.

Erenler ilçesindeki bir otelde düzenlenen veda yemeğinde konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, kendisinin uzun süre farklı bölgelerde kaymakamlık görevi yaptığını anımsattı.

Sakarya'da bir yılı aşkın süredir valilik görevini yürüttüğünü hatırlatan Balkanlıoğlu, "Birçok hizmete beraber koşturduk ancak her tayin döneminde muhakkak bizi ve bizim meslektaşlarımızı bir telaş kaplıyor. Kaymakamlık yaptığım dönemlerde Bağcılar dışında istediğim yerlere gidemedim. Şimdi aşağı yukarı bu tayin ve veda hazzını 10 kez tattım diyebilirim. Bu da bizim mesleğin cilvelerinden birisidir. Hakkınızda hayırlısı olmasını diliyorum. Aslında 3 değil, 5 arkadaşımızın tayini çıktı ancak onlar görevlendirmeyle gittiler ve görevlerinin başında oldukları için gelemediler. Hem sizlere, hem de gelemeyen arkadaşlarımıza ilimiz ve ilçemizdeki başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinizde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Tayinleri çıkan Sapanca Kaymakamı Ali Ada, Kocaali Kaymakamı Alper Balcı ve Taraklı Kaymakamı Cihat Koç da Vali Balkanlıoğlu’na kendilerine yaklaşımlarından ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Programa Vali Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sertaç Kesler, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer, vali yardımcıları Erdoğan Ülker, Mehmet Zeki Koçberber, Bekir Dınkırcı ve Abdul Rauf Ulusoy, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve kaymakamlar katıldı.

Program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ererken, Vali Balkanlıoğlu tayini çıkan kaymakamlara başarı belgesi verdi.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]