Tatangalar İstanbul'u yeşil siyaha boyayacak

Pazar günü oynanacak olan Sakaryaspor A.Ş. - Diyarbekir Spor A.Ş. Spor Toto 3. Lig 3. Grup Play-Off Finali'nin İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'na alınmasının ardından Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar harekete geçti.

Tatangalar bugün 18.00'da #54BinTatangaİstanbulaAkına etiketi ile sosyal medyada gündem oluşturarak tüm Sakaryaspor sevdalılarını İstanbul'da oynanacak final maçına davet ediyor.

Tatangalar ayrıca sosyal medya hesaplarından da açıklamada bulunarak taraftarları maç günü yaşanabilecek olumsuzluklara karşı aklı selim olmaya davet etti.
Tatangaların açıklaması şu şekilde;

Daha önce 14 Mayıs Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacağı açıklanan Sakaryaspor A.Ş. - Diyarbekir Spor A.Ş. Spor Toto 3. Lig 3. Grup Play-Off Finali, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındı.
14 Mayıs Pazar günü saat 07:00'da stat önünde toplanıyor, saat 08:00'da hareket ediyoruz. Tüm ilçe, semt ve üniversite teşkilatlarımızı münferit gitmemeleri konusunda uyarıyor ve büyük bir gövde gösterisi sunmak için stat önünden hep birlikte konvoy şeklinde hareket edileceğinin altını çizmek istiyoruz.
#54BinTatangaİstanbulaAkıyor ve
#54BinTatangaİstanbulaAkına  etiketi ile saat 18:00'da gündem oluşturuyoruz. Herkesi pazar günü sadece YEŞİL-SİYAH giyinmeye davet ediyor ve bu renkler haricinde olmamalarını rica ediyoruz.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]