Taşlı sopalı mera kavgası

Adapazarı İlçesi Bayraktar Mahallesinde bulunan mera alanı yüzünden çıkan tartışmada çok sayıda kişi yaralandı. Mahalle sakinleri hem meranın satılmasından hem de yaşanan tartışmaların devam etmesinden korkuyor.

İddialara göre, Bayraktar Mahallesinde bulunan mera alanı üzerine ahır yapmak isteyen grup ile akrabaları olan bir diğer grup arasında yaşanan tartışma büyüyünce mahalle savaş yerine döndü. Taş ve sopalarla birbirlerine saldıran 2 grup mahallede yaşayan vatandaşlar tarafından güçlükle ayrıldı. Muhtarın ve mahalle sakinlerinin araya girmesiyle 2 grup şimdilik barışmış görünüyor. Mahalle sakinleri ise küçük bir kıvılcım büyük olaylara sebep olabilir görüşünde

Öte yandan mahallede yaşayan diğer vatandaşlar ise mera alanının satıldığını iddia ederken bu satışın durdurulmasını istedi. Yaşanan olaylar sebebiyle tedirgin olan vatandaşlar kavgaların devam etmesini istemezken yetkililerin bölgeye gelerek mera hakkında açıklama yapmasını istiyor. Bayraktar Mahalle Muhtarı Turan Macit yaşanan olayların büyütüldüğü kadar olmadığını söyledi.
 
(Haberlisin)
4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]