Tanker arı kovanı taşıyan kamyonetle çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Pamukova'da akaryakıt tankeri ile arı kovanı taşıyan kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Kazada kovanlardaki arılar sağlık ekipleri ve vatandaşlara saldırdı.
 
Kaza, D-650 karayolunun Üçevler mevkisinde meydana geldi. Necat Eryiğit idaresindeki 54 RF *** plakalı arı yüklü kamyonet,  A.M. yönetimindeki akaryakıt tankeri ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tanket iki elektrik direğine, kamyonet ise  bir evin bahçe duvarına çarptı.
 
Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücüler Eryiğit, A.M. ve araçlarda bulunan Y.M., E.E., Y.M., V.E. yaralandı. Tanker şoförü A.M. araçta sıkıştı.
 
Kaza sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kurtarma ekipleri kovanlardan çıkan arılar ve zarar gören enerji hattında elektrik olması nedeniyle zor anlar yaşadı. Arılar kurtarma ekiplerini ve vatandaşları soktu.

Yaralı tanker şoförüne tellerde enerji olması sebeniyle 1,5 saat süreyle müdahalede bulunulamadı. Enerjinin kesilmesiyle birlikte tanker sürücüsü sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Ambulanslarla Pamukova Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan kamyonet sürücüsü Necat Eryiğit hayatını kaybetti. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 
4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]