Taksici kardeşler cinayetinin şüphelisi yakalandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde taksici kardeşlerin öldürülmesi ile ilgili aranan ve ikametine yapılan baskında balkondan atlayarak kaçmaya çalışan şüpheli gözaltına alındı.

Adapazarı ilçesinde 31 Ağustos 2017 tarihinde Kurban Bayramı arifesinde Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki Donatım ilçe duraklarında Furkan ve Erman Yıldırım isimli taksici kardeşler silahla vurularak öldürülmüştü. Asayiş Cinayet Büro dedektiflerinin takibi sonucu cinayet ve uyuşturucudan aranması, 4 yıl 2 ay da kesinleşmiş hapis cezası bulunan olayın şüphelilerinden A.I.'nın Adapazarı ilçesi Danış Sokak'ta bir ikamette olduğu tespit edildi. A.I.'nın bulunduğu ikamete dün gece operasyon düzenlendi. Balkondan atlayarak otomobille kaçmaya çalışan A.I., polis ekiplerince kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelinin yakalanma anı kamerada

Öte yandan, cinayet şüphelisinin polis ekiplerince ikametine yapılan operasyon sonucu yakalanma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şüpheli A.I.'nın balkondan atlayarak otomobile bindiği ve kaçmaya çalıştığı görülüyor. Şüphelinin kaçışı esnasında dört bir yanını çeviren polis ekiplerinin havaya ateş ederek şahsı gözaltına aldıkları görülüyor.

 

Cinayet haberine ulaşmak için tıklayın

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]