Sofuoğlu aşıyı hedef aldı

Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, aşının vücutta zehre dönüştüğünü, bunları insanlara zorla vurmanın taammüden öldürme olacağını öne sürdü.

Sakarya Üniversitesi'nin ilginç çıkışlarıyla dikkat çeken Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu bu kez korona aşılarıyla gündeme geliyor. Sofuoğlu Twitter hesabında yaptığı paylaşımda aşı karşıtı görüşüyle dikkat çekti. Aşının bazı bedenlerde zehre dönüştüğünü öne sürdü ve insanlara zorla vurmanın taammüden öldürme olduğunu ifade etti. AK Partiden milletvekili aday adayı olan Sofuoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın" Aşı programımız bugüne kadar bir teşvik ve tercih konusuydu oysa artık eğitim ve iş hayatının devamı gayesiyle her bir vatandaşımız için tercihe bırakılamayacak bir toplumsal ödevdir. " şeklindeki paylaşımına cevap olarak şunları yazdı: "Bilimsel aşamaları bitmemiş, vurulan birçok insanı öldürmüş, şirketin kendisinin bile garanti etmediği aşi denilen kimi bedenlerde zehire dönüşen siviyi insanlara zorla vurmak taammüden öldürme ve büyük vebal değil midir?"

Sofuoğlu, 2018 yılındaki bir açıklamasında Google'ı kullanan ve ilk icat edenin Sultan Abdülhamit olduğunu söylemişti.

Sofuoğlu'nun katıldığı programda 27 yıldır üniversitelerde görev yaptığını belirterek, Türkiye'de üniversitelilerin yerleştiği yerlerin "Nişantaşı'na döndüğünü" ve neredeyse "fuhuş evleri" halini aldığını söylemişti. Sofuoğlu'nun bu sözleri büyük tepkiyle karşılanmıştı.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]