Sır dolu ölüm

Adapazarı ilçesinde yaşayan Mustafa Arın sosyal medya paylaşımından bir gün sonra evinde ölü bulundu. Gazdan zehirlendiği şüphelenen Arın otopsinin ardından Eskişehir’e nakledildi.
 
Olay, Adapazarı ilçesi Yenigün Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yalnız yaşayan 49 yaşındaki Mustafa Arın’dan yakınları bir süre haber alamadı. Telefonlarına ulaşılamayan Arın’ın yakınları durumdan şüphelenip evine gidince kapıyı çaldı fakat kimse açmadı. Yakınlarının ihbarı üzerine Arın’ın evine gelen polis ekipleri eve girince acı manzarayla karşılaştılar. 

Koltukta hareketsiz yatarken bulunan Arın, sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler neticesinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Acı haberi alan yakınları ve çalışma arkadaşları yasa boğulurken, olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında Arın’ın cenazesi incelenmek üzere Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezi’ne kaldırıldı.

Arın, yapılan otopsinin ardından memleketi Eskişehir iline nakledildi.

PAYLAŞIMI SORU İŞARETİ BIRAKTI

Mustafa Arın, dün saat 17:22’de yaptığı paylaşımda akıllara soru işareti getirdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Olduğum yerde debelenip duruyorum ne ileri ne geri gidiyor en iyisi yuvarla uçuruma gitsin ve bitsin bu çile herkez rahat etsin” ifadelerine yer verdi. Bu paylaşımından sonra Arın’ın intihar ettiği şüphesi üzerinde de durulduğu belirtildi.

Olayla ilgili incelemeler sürüyor

Haberlisin
4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]