Şimdi destek zamanı

Heyecanla beklenen play-off maçları geldi çattı! Sakaryaspor Yönetimi, 1.Lig yolunda Samsunspor ile oynanacak olan maçta tribünlerin dolmasını istedi.
 
Sakaryaspor, play-off çeyrek final ilk maçında Samsunspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. İlk maçta avantajlı bir skor elde etmek isteyen Sakaryaspor’un bu önemli karşılaşmada taraftar desteğine ihtiyacı var. Ligin ilk yarısında oynanan maça büyük ilgi gösteren yeşil-siyah sevdalıları tribün şovlarıyla maça damgasını vurmuştu.

Sakaryaspor Yönetimi, şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan maçta tüm yeşil-siyah sevdalılarını Atatürk Stadı’na davet etti.  Başkanvekili Cumhur Genç, “9 Mayıs’ta taraftarımızın desteğini arkamıza alarak Samsunspor maçına çıkmalıyız. Tüm Sakaryaspor sevdalılarını perşembe akşamı tribünlerde görmek istiyoruz. Şehir olarak, camia olarak bu şampiyonluğa çok ihtiyacımız var. Şimdi destek zamanı” dedi.    

Biletler satışta

Sakaryaspor ile Samsunspor arasında oynanacak olan play-off çeyrek final ilk maçının biletleri dün satışa çıktı. Kale arkası üst 10 TL, kale arkası alt 15 TL, maraton üst 20 TL, maraton alt 25 TL, numaralı üst 40 TL, numaralı alt 50 TL ve VİP 100 TL olarak satışa çıkan biletleri yeşil-siyahlı taraftarlar Dükkan54, stat gişeleri ve Serdivan Beyzade Cafe’den temin edebilecek. Bilet satışlarına ilk gün taraftarın büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan kombine biletler play-off maçlarında geçerli olmayacak.

Yenihaber
4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]