Serdivan bağlantı yolunda son durum

Sebahattin Zaim Bulvarı'ndan Serdivan’a geçişleri sağlayacak projede köprü kirişleri monte ediliyor. Süleyman Binek Caddesi’ne bağlantıyı sağlayacak arterde de SASKİ marifetiyle yağmur suyu çalışmaları sürdürülüyor. Yeni köprü ve duble yol projesi tamamlandığında

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sebahattin Zaim Bulvarı’ndan Serdivan’a geçişleri sağlayacak projede köprü kirişleri ekipler tarafından yerleştiriliyor. 25 metre uzunluğa 18 metre genişliğe sahip olacak köprünün yüzde 90’lık kısmı tamamlanırken, bölgede hayata geçirilecek duble yolda da SASKİ marifetiyle yağmur suyu altyapısı inşa ediliyor.

Köprü kirişleri tamamlanıyor

Konuyla ilgili yapılan açıklamada Sebahattin Zaim Bulvarı’ndan Serdivan’a geçişleri sağlayacak köprü ve duble yol projesi ile Yazlık Kavşağı’nda pik saatlerde yaşanan trafik yoğunluğunun azalacağına dikkat çekilerek, “Araç köprüsünün kirişleri ekiplerimiz tarafından yerleştiriliyor. Aynı zamanda yaya ve bisiklet geçişleri için de inşa edilen alt geçit de sona geldik. Hasır Sokak üzerinden Süleyman Binek Caddesi’ne bağlantıyı sağlayacak arterde de SASKİ marifetiyle yağmursuyu altyapısı inşa ediliyor. Ardından duble yol haline gelecek ve araç ile Serdivan’a ulaşımlar kolaylıkla yapılacak. Şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” denildi. Yazlık Kavşağı’nda zaman zaman yaşanan araç yoğunluğu azalacak.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]