Şehrin güneyi buradan izlenecek

Geyve Belediyesinin ilçe merkezinin kuş bakışı izlenebildiği Hırka Köyü Tepesine yapılam seyir terası projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın tamamlanan altyapı yatırımlarının ardından seçim beyannamesinde sözünü verdiği ve Sakarya’nın Güney ilçelerinin adeta yaşam alanı olabilecek seyir terası projesinde çalışmalar devam ediyor.

Güney ilçelerinin buluşma adresi

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın altyapı, su, kanalizasyon gibi projelerinin ardından seçim beyannamesinde bahsettiği seyir terası projesinde, vatandaşların rahatça nefes alarak dinlenebileceği bir ortam oluşturma hedeflenirken proje ile sosyal, kültürel ve sporsal alanlarıyla Geyve ile birlikte Sakarya’nın güney ilçelerinin buluşma noktası olacağı ifade ediliyor.

180 günde tamamlanacak

Hırka Köyü Karşıbağlar mevkiinde 50 dönümlük arazi üzerinde muhteşm manzarasıyla yapımına başlanan Hırka Seyir Terası projesi projesinin maliyeti 1.581.000 TL ye mal olacağı ve 6 ayda tamamlanacağı öğrenildi.

Teras alanı

Seyir terası projesi ile ilgili daha önce açıklamalarda bulunan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “Seyir terası Geyve’nin en büyük eksiklerinden biriydi. Yapımına başladığımız bu projenin sonuca ulaştığında Geyveli vatandaşlarımızın haricinde çevre ilçe ve illerden de insanlar buraya gelecek ve huzur dolu gün geçirecekler. Seyir terası projesinin içinde sosyal donatı alanları, çocuk oyun grupları, kamelyalar, piknik yerleri, fitness aletleri, büfeler, kır lokantası, kır kahvesi, Manzara Terası, mini hayvanat bahçesi şeklinde dizayn edilecek" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: Geyvemedya

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]