Şehirde 24 saatte bu olaylar oldu

Bir aile sobadan zehirlendi
 
Adapazarı'nda anne, baba ve çocukları sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Emniyetten yapılan açıklamaya göre, A.T., eşi B.T ve kızı N.N.T. ile birlikte ikametlerinde sobadan zehirlendi. Üç kişi hastanede tedavi altına alındı. 

Aracı yandı

Adapazarı'nda N.Y'ye ait servis aracı yandı.

Emniyetten yapılan açıklamada, servis şoförlüğü yapan O.Y., ablası N.Y'nin ikametine geldi. Evde otururken O.Y'nin aracında yangın çıktı. Evde otururken camdan baktığında bir şeyin yandığını gören O.Y., aşağıya indiğinde aracının yandığını fark etti. yangın söndürüldü. 

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. 

Temizleyici içen çocuk hastanelik oldu

Adapazarı'nda yüzey temizleyici içen çocuk zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

İsmi açıklanmayan bir çocuk evde yüzey temizleyici içti. Fenalaşan çocuk annesine gırtlak bölgesini göstererek acıyor demesi ve akabinde kendisini banyoya götürerek yüzey temizleyici içtiğini belirtmesi üzerine Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumu ile ilgili açıklama yapılmadı. 

Silahını kaybetti, polise başvurdu

Adapazarı'nda bir kişi, evindeki silahın kaybolduğunu öne sürerek polise başvurdu.

M.D., bulundurma ruhsatı bulunan Kırıkkale marka 7,65 çapındaki silahını ikametinde kaybettiğini beyan ederek polise başvurdu. 

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Hendek'te yatak tutuştu, iki kişi yaralı

Hendek'te bir evde çıkan yangında iki kişi yaralandı.

İlçedeki bir evde sobanın yanındaki yatağın tutuşması sonucu yangın çıktı. Yangın söndürülürken ikamette bulunan K.Y. ve S.K. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaldırımda yürürken çukura düştü

Sapanca'da kaldırımda yürürken çukura düşen kişi yaralandı. 

E.K. isimli şahıs yürürken kaldırım üzerinde bulunan çukura düştü. Hastaneye kaldırılan E.K'nın sağlık durumu iyi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]