SAÜ 25 öğretim üyesi alacak

Sakarya Üniversitesi'ne 25 öğretim üyesi alınacak. Başvurular on-line olarak https://akb.sabis.sakarya.edu.tr web sayfası üzerinden alınacak. En fazla alım 3 profesör, 8 doçent ve 3 doktor öğretim üyesiyle Tıp Fakültesi'ne.

Sakarya Üniversitesi 25 öğretim üyesi alımı için ilana çıktı. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı.
İlana göre, SAÜ Tıp Fakültesi'ne 3 profesör, 8 doçent ve 3 doktor öğretim üyesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne 3 doktor öğretim üyesi, Bilgisayar Bilimleri Fakültesi'ne bir doktor öğretim üyesi, İletişim Fakültesi'ne bir doçent, Fen Edebiyat Fakültesine bir doçent, İşletme Fakültesi'ne 1 doçent ve bir doktor öğretim üyesi, Mühendislik Fakültesi'ne bir doktor öğretim üyesi ve Eğitim Fakültesi'ne iki doktor öğretim üyesi alınacak. Kadroların ayrıntılarına ve başvurularına üniversitenin internet sayfasından ulaşılabilecek.

ÜNİVERSİTE DUYURDU

Üniversiteden yapılan duyuruda, “Başvurular  on-line  olarak  “https://akb.sabis.sakarya.edu.tr”  web  sayfası  üzerinden  alınacaktır.  Kişisel  beyana  dayalı  olarak  sisteme  yüklenen belgelerin aslı kurumumuz tarafından istenildiğinde sunamayanların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Son  başvuru  tarihi  ilanın  Resmî  Gazete’de yayımlandığı tarihten  itibaren 15  (onbeş)  gündür. Başvuru  süresi  içinde yapılmayan  başvurular  ile eksik ya da yanlış yapılan başvurular kabul edilmeyecektir” denildi
 

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]