Sapanca'daki başsız cesetlerle ilgili yeni gelişme

Sapanca ilçesinde yabancı uyruklu karı kocanın öldürülüp cesetleri parçalara bölündükten sonra toprağa gömülmesiyle ilgili gözaltına alınan kişi tutuklandı.

1 Temmuz Perşembe günü Sapanca ilçesi Kırkpınar Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde arazide gezen köpeğinin kesik bir ayak bulduğunu fark eden uzman psikolog Zeynep Serbes durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, toprağa gömülü şekilde çöp poşeti buldu. Çöp poşetinin içerisinden parçalanmış halde 1’i kadın, 1’i erkek iki kişinin cesedi çıktı.

Testere veya kesici bir aletle parçalara ayrıldığı düşünülen cesetlerin kimliğinin belirlenmesi için çalışma yapan polis, kadına ait cesedin göğüslerindeki silikonun seri numarasından ve erkeğin kolundaki ejderha dövmesinden yola çıkarak başsız cesetlerin 40 yaşındaki A.S ile  39 yaşındaki kocası M.Z'ye ait olduğunu tespit etti.

Emlak işi ile uğraştıkları belirlenen karı kocanın vahşice öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan yabancı uyruklu şüpheli A.M., sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]