Sapanca Kaymakamı Ada'ya veda yemeği

Yozgat'ın Yerköy ilçesine atanan Sapanca Kaymakamı Ali Ada için veda yemeği düzenlendi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Kaymakam Ada, Sapanca'da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve ilçeden unutamayacağı anılarla ayrıldığını söyledi.

Çocuğunun Sakarya'daki bir Fen Lisesinde okuyacağını belirten Ada, "Bu bir veda değil. Kızım buradaki bir fen lisesinde okumaya devam edecek bizler de bol bol gelip gideceğiz." diye konuştu.

Yaklaşık 2 yıldır Sapanca'da görev yaptığını anımsatan Ada, şunları kaydetti:

"Mesleğimiz böyle. Bayrağımızın dalgalandığı güzel yurdumuzun her yerinde her zaman görev yapmaya hazırız. Görev yaptığımız her yeri kendi evimiz, memleketimiz olarak benimsiyoruz. Sapanca'yı da öyle bildik. Her başlangıcın bir sonu olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak her sonun da bir başlangıcı var. Görev yaptığım süre içerisinde iyi ve kötü zamanlarımız oldu. Bilmeden kalbini kırdığım insanlar varsa haklarını helal etsinler. Ben de Sapanca halkının tümüne varsa hakkım helal ediyorum. Bundan sonra görev yapacağım her yerde bir evinizin olduğunu bilmenizi istiyorum."

Konuşmaların ardından Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ve eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan tarafından Kaymakam Ada'ya plaket takdim edildi.

Yemeğe, Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Mehmet Küçük, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Güven Alan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İzmir, Sakarya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Büro Müdürü Ali Bahadır Aslan, Belediye Başkan yardımcıları Özcan Yavuz ve Mubin Yeni, Sapanca Turizm Fakültesi Dekanı Mehmet Sarıışık, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, İlçe Müftüsü Faruk Çelik, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Semiha Kocabay Akdağ, Mal Müdürü Mine Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, İlçe Sağlık Müdürü Arzu Bostancı Ayan, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Meryem Dişli, Tarım ve Orman Müdürü Süleyman Kabakçı, Orman İşletme Şefi Kamil Ergin, kurum ve daire müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]