Şanlı bayrağımız şehitlerimiz için göklerde

Ferizli’de Şehitlerimiz İçin Hazırlanan Özel Bayrak Göndere Çekildi

Ferizli’de Çalı Bayrı’nın en yüksek yerine ve herkesin görebileceği bir mevkiide şehitlerimiz için özel olarak tasarlanan dev türk bayrağı, saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşımız ile göndere çekildi.
 
Düzenlenen bayrak törenine, Ferizli İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, İlçe Garnizon Komutanı Ahmet Tanrısevdi, İlçe Emniyet Amiri Murat Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sevinç, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, Ferizli İlçe Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Özcan Öktem, Ferizli İlçe Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Muhammet Durmaz, Mahalle muhtarları, STK’lar ve Ak Parti İlçe Yönetimi katıldı.

Ferizli İlçesinde şehitler anısına bayrak direği dikildi. İlçenin en hâkim yerlerinden biri olan Çalı Bayırı tepesine dikilen bayrak direği için ilçede bir tören düzenlendi. 25 metre yüksekliğinde ki bayrak direğinin açılışının yapılmasının sonrasında bayrak göndere çekildi. İstiklal Marşı eşliğinde göndere çekilen bayrak 7 metre genişliğinde ve 5 metre yüksekliğinde bulunuyor. Şanlı Bayrağımız ilçenin en hâkim yerinde göndere çekilerek vatandaşlar tarafından her yerden görülme imkânı sağlandı.  

Tören esnasında konuşma yapan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, tüm Şehitlerimizin Ruhu şad olsun. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğruna ölen varsa vatandır diye sözlerine başlayan Soğuk, ‘’ ebediyete intikal eden şehitlerimiz için böyle bir şey düşündük ve şehitlerimizin anısına Türk bayrağımızı ilçemizin en hâkim yerinde göndere çektik. Türk bayrağı bizim özgürlüğümüzü, manevi ve milli değerlerimizi, birliğimizi bütünlüğümüzü ve devletimizin bağımsızlığını simgeliyor. Bu bayrağı ne kadar yukarıda görürsek o kadar onurlanırız. İnşallah bayrağımız sonsuza kadar dalgalanacaktır.’’ Dedi.

Konuşmaların ardından, 25 metre yüksekliğinde ki direk üzerine çelik halatla bağlı 35 metrekarelik Türk bayrağı, İstiklal Marşı eşliğinde göndere çekildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]