Salon Turnuvası'nda olay

TV 8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın eski futbolcuları bir araya getirdiği 'Salon Futbolu' yarışmasında olaylar çıktı. 

Salona girmek isteyen seyirciler izdihama sebep oldu. Giriş kapılarına yığılan seyirciler protokol kapısından girmek isteyince seyirciler ile polis arasında arbede çıktı polis taraftarları güçlükle dışarı çıkardı.

Bir gurup taraftar salonun kazan dairesi kapısını kırarak içeri girdi. Salonun camlarının kırıldığı öğrenildi

 

TV 8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın eski futbolcuları bir araya getirdiği 'Salon Futbolu' yarışmasında salona girmeye çalışan izleyiciler izdiham oluşturdu.
 
Bugün oynanan Fenerbahçe Trabzonspor maçının bitmesiyle salonun boşalmasını fırsat bilen dışarıdaki taraftarlar, Çevik Kuvvet engelini aşarak barikatları aştı, ve koşarak salona girdiler.
 
İşte o görüntüler; 
 

Sakarya'da düzenlenen “4 Büyükler Salon Turnuvası” 3. gün maçlarıyla devam etti.

Sakarya'da düzenlenen ve Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un katılımı ile gerçekleşen 4 Büyükler Salon Turnuvası'nda üçüncü gün maçları tamamlandı. Sakarya Kapalı Spor Salonu'nda oynanan ilk maçta Fenerbahçe ile Trabzonspor karşılaştı. Karşılaşmayı 5-4'lük skorla Fenerbahçe kazandı. İkinci maçta ise Galatasaray, Beşiktaş'la karşılaştı. Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada Beşiktaş, Galatasaray'ı 7-6 mağlup etmeyi başardı.

Turnuvayı tribünden takip eden Şeker Mahallesi'nin sevilen ismi Sadık Ceylan, karşılaşmalar öncesi tribünleri coşturdu. İlk maç öncesi sahaya inen Ceylan, tribünlere 3'lü çektirdi. Sadık Ceylan, futbolcular ve taraftarlardan yoğun ilgi gördü.

Bu arada Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 5-4 mağlup ettiği ilk maçın ardından soyunma odasına giden Fenerbahçeli futbolcular zor anlar yaşadı. Çoğunlukta Trabzonsporlu taraftarların bulunduğu tribünden, soyunma odasına giden futbolcuların üzerine çok sayıda yabancı madde atıldı. Olay, güvenlik güçlerinin araya girmesiyle fazla büyümeden önlendi.

Şeker Mahalleli Sadık'tan 3'lü:
Soyunma odasına güçlükle girdiler:
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]