Şal Sokak'a neşter vuruluyor

Büyükşehir Belediyesi Çark caddesi'ninb hemen arkasında yer alan Şal Sokak’ta kapsamlı bir dönüşüm başlatılacağını duyurdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; "Güzergaha yeni bir yüz kazandıracağız. Hem araç hem de yaya trafiğine açık olan güzergahtaki çalışmalarımız büyük beğeni kazanacak” dedi.

Başkan Zeki Toçoğlu, kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarının bir yenisinde daha çalışmaların başlatılacağını müjdeledi. Şehir merkezinde bulunan Şal Sokak’ta kapsamlı bir yenilemenin hayata geçirileceğini aktaran Toçoğlu, arterin yeni yüzüyle Sakaryalıların büyük beğenisini kazanacağını ifade etti.

Toçoğlu, “Daha önce kentsel tasarım ve cadde yenileme alanında birçok projeyi hayata geçirdik. En son Serdivan Kafeler Caddesi’nde büyük beğeni kazanan bir çalışmaya imza attık. Şimdi şehir merkezi için yeni bir projemiz var. Şal Sokak’ta kapsamlı bir dönüşüm başlatıyoruz. Güzergaha yeni bir yüz kazandıracağız. Hem araç hem de yaya trafiğine açık olan güzergahtaki çalışmalarımız büyük beğeni kazanacak” diye konuştu.

Şal Sokağa yeni yüz

Bölgede hayata geçirilecek çalışmalara da değinen Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Şal Sokak bilindiği üzere Dr. Nuri Bayar İlkokulu’ndan başlayarak Adapazarı Belediyesi’nin önüne kadar uzanan bir alanı kapsıyor. Yaya yolu yenileme çalışmaları ile başlayacağımız projemiz çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmaları ile devam edecek. Eskiyen yaya yollarını kaldıracak, aynı şekilde ışıklandırma konusunda güzel neticeler alacağız. Estetik açıdan şehrimize yakışır bir proje hayata geçirilecek.”

Daha güzel bir Sakarya

“Şehircilik konusunda geride bıraktığımız yıllarda olduğu gibi iddialı çalışmalarımızı şehrimizle buluşturacağız. Kentsel tasarım ve cadde yenilemelerinin yanı sıra, estetik peyzaj ve örnek çevre düzenlemeleri ile Sakarya’yı birlikte güzelleştireceğiz. 2016 için yatırım programımıza dahil ettiğimiz birçok yenileme çalışmamız olacak. İnşallah bunları bir bir şehrimizle buluşturmayı sürdüreceğiz. Şal Sokak’ta başlatacağımız çalışma şimdiden şehrimize hayırlı olsun.”
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]