Sakarya'yı hiç böyle görmediniz

Türkiye'nin tanınmış fotoğraf ve video sanatçısı Halil Bekar, Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Sakarya'nın farklı yerlerinin görüntü ve fotoğraflarını çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük beğeni topladı.

Fotoğraf ve video sanatçısı gezgin Halil Bekar, 'Show me Turkey' adını verdiği projeyle Türkiye'de az bilinen ancak turizm potansiyeli yüksek yerlere giderek, kamera ve drone ile etkileyici görüntüler kaydetti. İngilizce olarak seslendirdiği videoları kurgulayan Bekar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda binlerce kişiye ulaşmayı başardı.

Bekar'ın 'Show me Turkey' isimli projesinin son durağı Sakarya oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Sakarya'nın farklı yerlerinin görüntü ve fotoğraflarını çeken Bekar, bunları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bekar, “Türkiye'yi elimden geldiğince Dünyaya tanıtmaya çalıştığım seri olan Show Me Turkey (Bana Türkiye'yi Göster) serisinin üçüncü videosu olan Sakarya'yı sonunda paylaşabiliyorum. Bildiğiniz üzere Show Me Turkey serisini elimden geldiğince devam ettirmeye çalışıyorum. Bu videolardaki amacımı da biliyorsunuz: Türkiye'yi Dünyaya hakettiği şekilde göstermek ve tüm bu güzelliklerimizin ve değerlerimizin uluslararası platformlarda farkına varılması. Kendimizi ne kadar iyi ifade edersek o kadar iyi anlaşılacağımızı düşünüyorum” diye yazdı.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]