Sakarya'ya fabrika kuruyor

Otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren, fren ve otomasyon sistemi teknolojilerini dünyanın önde gelen kamyon, treyler ve otobüs üreticilerine sunan WABCO, Sakarya’da fabrika kuruyor.  Fabrikanın temeli 29 Ocak Çarşamba günü atılacak. 

29 Ocak Çarşamba günü 1nci Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşecek temel atma törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut, WABCO Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Jacques Esculier, WABCO Türkiye Genel Müdürü Kazım Eryılmaz ve WABCO Türkiye temsilcisi İntermobil Yönetim Kurulu Başkanı Nadine Perahya katılacak. 

WABCO (Westinghouse Air Brake Company) ağır ticari araçların güvenliğini, verimliliğini ve bağlanabilirliğini geliştiren dünya çapında lider bir teknoloji ve hizmet tedarikçisi. Konseptlerden bitmiş ürünlere ve ötesine kadar, 1869'dan bu yana araçların daha güvenli ve daha kolay kontrol edilebilmesi için yenilikçi sistemler geliştirmekte. Bugün, sektöründe birçok ilklere imza atan WABCO, kamyon, otobüs, treyler, otomobil üreticileri için stabilite kontrolü, süspansiyon, otomatik aktarım sistemleri, aerodinamik alanlarında inovasyonlarına devam etmekte. 2017 yılında 3.3 milyar dolarlık satış hacmi olan WABCO, 40 ülkede, 15.000 çalışanıyla, yerel yetenek ve bilgi birikimi ve küresel bir işbirliği ortamıyla, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamakta.

4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]