Sakarya'ya 857 milyon liralık gıda yatırımı

Sakarya'ya atandıktan sonra yarım milyarlık yatırım geleceği müjdesi veren Vali Çetin Oktay Kaldırım, söz konusu yatırımın 100 milyon avroya (857 milyon TL) çıkarma sözü aldığını açıkladı. Vali Kaldırım, yatırım için yer tahsisi yapıldığını bildirdi.
 

Sakarya'ya atanmasının ardından sosyal medya hesabından şehre 537 milyon lira yatırım geleceğini açıklayan Vali Çetin Oktay Kaldırım, yatırım sözü aldığı yatırımcılarla bugün son görüşmeyi yaptı.


YATIRIM 857 MİLYON LİRAYA ÇIKTI
 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Kaldırım, gıda sektörüne yapılacak olan yatırımı 100 milyon avroya (857 milyon TL) çıkarma sözü aldığını ve ilk etap için yer tahsisi yaptıklarını kaydetti.
 

Vali Kaldırım ayrıca 100 milyon avroluk yatırımı şehre kazandırılması için yoğun gayret ve destek veren SATSO Başkanı Akgün Altuğ ve Ferizli OSB yönetimine de teşekkür etti.

Vali Kaldırım yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.
 

Daha önce yatırım sözü aldığımız yatırımcımızla bugün son görüşmeyi yaptık. Kendilerinden yatırımı 100 milyon Avro’ya (857 milyon TL) çıkarma sözü aldım. İlk etap için yer tahsisi yaptık.


Gıda sektöründe bu önemli yatırımı yapacak olan Rahmi Bey ve ekibine teşekkür ediyorum...
 

Bu önemli yatırımın şehrimize kazandırılması için destekleri ve yoğun gayretlerinden dolayı SATSO Başkanımız Akgün Altuğ ve Ferizli OSB yönetimimize teşekkür ediyorum.

Marka şehrimize hayırlı olsun."

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]