Sakaryaspor'un yeni hocası belli oldu

Sakaryaspor yönetimi, teknik direktörlük konusunda Yavuz İncedal ile anlaştı.

Sakaryaspor'da, Deniz Kolgu'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Yavuz İncedal getirildi. Teknik Direktör Yavuz İncedal ile resmi sözleşmenin önümüzdeki günlerde imzalanacağı bildirildi.

Yavuz İncedal kimdir?

Futbola Ereğlispor altyapısında başladı ve 1970'li ve 1980'li yıllarda Ereğlispor, Konyaspor ve Bartınspor'da forma giymiştir.

Teknik direktörlük kariyeri

Futbola vedasindan sonra antrenörlüklük yapmaya karar vermiştir ve ilk antrenörlük deneyimini Bartınspor'da yardımcı antrenörlük yaparak edindi. Daha sonra birçok 3. Lig, 2. Lig ve 1. Lig ekibinde görev aldı.bu nedenle futbolculuk kariyerinin ardından İngiltere'de antrenörlük eğitimi aldı. Sonra Türkiye'ye geri dönüp antrenör olarak çalışmaya başladı. 2000-01 sezonunda Göztepe'yi 1. Lig Şampiyonu yaparak Süper Lig'e yükselmesini sağladı. (2002-2003) Sezonunda ise Aksaraysporu 3.Ligden 2.Lige çıkartmıştır. 2010-2011 sezonunda Dardanelspor’u çalıştırmış olup, daha sonra 10 ay kadar Gümüşhanespor Teknik direktörlüğü yapmıştır. 27 Temmuz 2013 tarihnde teknik direktörlük görevine getirildiği Erzurum Büyükşehir Belediyespor takımından 31 Mayıs 2014 tarihinde ayrılarak 2014-2015 yılında Çorum Belediyespor'u çalıştırmıştı. İncedal son olarak sezon başında Darıca Gençlerbirliği'ni çalıştırmış, alınan kötü sonuçların ardından buradaki görevinden ayrılmıştır.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]