Sakaryaspor'a Tahkim'den kötü haber

Sakaryaspor'un sezon başında yollarını ayırdığı Okan Eren ve Ferit Erişçi ile ilgili yaşanan uyuşmazlıkla ilgili Tahkim Kurulu'na yaptığı itiraz reddedildi.
Türkiye Futbol federasyonu Tahkim Kurulu, 24 Aralık kararlarını açıkladı. Kararlar arasında Sakaryaspor'un Okan Eren ve Ferit Erişçi için yaptığı başvuruda karara bağlandı.
Tahkim Kurulu'nun kararı şyle; "

Sakarya Spor A.Ş.'nin futbolcu Okan Eken ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 07.11.2020 tarih ve E.2020/238 - K.2020/326 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile,

Sakarya Spor A.Ş.'nin futbolcu Ferit Erişçi ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 07.11.2020 tarih ve E.2020/228 - K.2020/324 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile karar verildi."

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]