Sakaryaspor, yarı finale kaldı

Spor Toto 1. Lig'e yükselmek için play-off oynayan Sakaryaspor ile Bandırmaspor, ilk maçı 1-1 berabere tamamlanan eşleşmenin rövanşında bugün kozlarını paylaştı. Sakaryaspor yarı finale kalan takım oldu. 

Sakaryaspor ile Bandırmaspor, Sakarya’da 1-1 biten maçın rövanşında karşılaştı. Karşılaşmadan galip ayrılan temsilcimiz
 Sakaryaspor ile Şanlıurfaspor'u saf dışı bırakan Gümüşhanespor yarı finalde eşleşti. 

Stad: Bandırma 17 Eylül


Hakemler: Özgüç Türkalp, Engin Erdem, Utku Tunavelioğlu

Bandırmaspor: Ali Türkkan, Birhan Vatansever, David Deniz Kılınç, Özgür Çelik, Erhan Şentürk, Berkay Can Değirmencioğlu, Hüseyin Altuğ Taş, Oğulcan Şahin, Oğuzhan Kayar, Bahri Can Avcı, Mertcan Çam

***

SAKARYASPOR: Ercüment Kafkasyalı, Yasir Subaşı, Tufan Kelleci, Cenk Kaplan, Burak Bekaroğlu, Serdar Ümit Deniz, Ferhat Yazgan, Talha Mayhoş, Ramazan Çevik, Beykan Şimşek, Mahir Sağlık


Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanan müsabaka saat 16.00'da başladı.

İlk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi. 87. Dakikada Batuhan Karadeniz'in golü ile Sakaryaspor 1-0 öne geçti. Batuhan Karadeniz'in uzatmalarda attığı  gol ile maç 0-2 sona erdi.

Sakaryaspor bu sonucun ardından playofflarda yarı finale çıkarken, Sakaryaspor'un yarı finaldeki rakibi Şanlıurfaspor'u 2-2'nin rövanşında 2-0 yenen Gümüşhanespor oldu.

Sakaryaspor ile Gümüşhanespor arasında play off ilk maçı 18 Mayıs Cuma günü saat 16:00'da Gümüşhane'de oynanacak. Bu maçında rövanşı ise 22 Mayıs Salı günü 19:00'da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda yapılacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup playoff yarı finalinde ise, Sivas Belediyespor'u eleyen Afjet Afyonspor ile Menemen Belediyespor'u eleyen Keçiörengücü karşılaşacak.

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]