Sakaryaspor, hazırlık maçında Gazişehir Gaziantep'e yenildi

Sakaryaspor, hazırlık maçında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'ne 2-1 yenildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Sakaryaspor, Antalya'da devre arası hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Temsilcimiz Sakaryaspor, hazırlık programı çerçevesinde bugün TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile kamp yaptığı otelin sahasında hazırlık maçında karşılaştı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Sakaryaspor Ramazan Civelek'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ardından ataklarını sıklaştıran rakip Gazişehir, 1-1'lik eşitliği yakaladı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda da etkili olan Gazişehir Gaziantep FK ikinci golü de bularak 2-1 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca müsabaka 2-1 Gazişehir'in üstünlüğü ile sona erdi.

Başkan Toçoğlu'da müsabakayı takip etti


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’un Antalya’daki hazırlık kampında Gazişehir Gaziantep ile karşılaşığı maçı izledi. Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses’le birlikte Sakaryaspor’un hazırlık mücadelesine ortak olan Zeki Toçoğlu, Lig’in ikinci yarısında takımın şampiyon olcağına inandıklarını ve vazgeçmeyeceklerini belirtti. Toçoğlu, Antalya’da kampında olan Sakaryalı işçilerle de bir araya geldi.

"Hak ettiğimiz yer Süper Lig"


Başkan Zeki Toçoğlu, “Ligin 2. yarısı için kamp yapan Sakaryasporumuzu Antalya’da ziyaret ettik. Gazişehir Gaziantep ile olan hazırlık maçını Kulüp Başkanımız İsmail Gürsel ile birlikte izledik. İkinci yarıda şampiyonluğa olan inancımız tam. Her fırsatta ifade ediyoruz; takımımızın hak ettiği yer Süper Lig’dir. Hazırlık kampımızda sporcularımızın moralli olduğunu görüyoruz. İnşallah en iyi şekilde ikinci yarıya hazırlanacaklar. İnanıyoruz, vazgeçmiyoruz. Bu yılı da şampiyon olarak tamamlayacağız” dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]