Sakaryalılar, şehitler için duada buluştu

Adapazarı İlçe Müftülüğü ve Adapazarı Din Görevlileri Derneğince ortaklaşa düzenlenen 'Duada Buluşuyoruz' adlı programda başta Afrin Şehitleri olmak üzere bütün şehitler anıldı.

Adapazarı ilçesinde bulunan Tozlu Camii'nde Adapazarı İlçe Müftülüğü ve Adapazarı Din Görevlileri Derneğince Afrin Harekatı ve bugüne kadar vatan için canını veren tüm şehitler için hatmi şerif ve dua programı düzenlendi. Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı 'Duada Buluşuyoruz' adlı program yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Program kapsamında camide Kur'an-ı Kerim okundu, dualar yapıldı. Daha sonra Prof. Dr. Sofuoğlu, programda bir konuşma yaptı. Program, Adapazarı Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Kömü'nün yaptığı dua ile son buldu.

Adapazarı Din Görevlileri Derneği Yönetiminin konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise, "Başta Din Gönüllüsü hocalarımıza ve akabinde programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Rabbim başta Afrin olmak üzere bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Vatanımızı, milletimizi daim ve muzaffer eylesin inşallah" ifadelerine yer verildi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]