Sakaryalı yönetmenin filmi T.İ.M, vizyona giriyor

Yönetmenliğini Hendekli Onur Yiğit’in yaptığı, yapımcılığını Serdar Atacan'ın üstlendiği T.İ.M sinema filmi, 29 Haziran'da vizyona girecek.

Yaptığı kısa metraj filmleri ile adından söz ettiren Onur Yiğit'in yönetmenliğini yaptığı filmde, görüntü yönetmenliğini Türk Sinemasının usta isimlerinden Ercan Durmuş yaptı. Filmin senaryosu Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır ve İsmet Müstecep tarafından, 1 yılı aşkın bir sürede, özveriyle hazırlandı.

Başrollerini Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır, Hatice Kalit, Adem Muriç’in paylaştığı genç yeteneklerin yanında dizi ve filmlerden tanıdığımız Selahattin Bel, Vural Yayan, Kahraman Tayfur, Miraç Sevsay ve Melike Balçık gibi oyuncular da bulunmaktadır. Filmin post prodüksiyon aşamasında alanında bir çok başarıya sahip ödüllü isimlerden; Yıldıray Gürgen müzikle ilgilenirken, Ses tasarım Orçun Kozluca, renk tasarım ise Cenk Erol tarafından yapıldı.

T.İ.M Filmi Detayları: 

Gösterim Tarihi: 29 Haziran 2018
Dağıtım: CGV Mars Dağıtım
Yapım: Turan Film
Yapımcı: Serdar Atacan
Yönetmen: Onur Yiğit
Senaryo: Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Cansağır, İsmet Müstecep                                              
Görüntü Y: Ercan Durmuş
Kurgu: Bahadır Aydın
Müzik: Yıldıray Gürgen
Color: Cenk Erol
Miksaj: Orçun Kozluca
3D: UNC Film
VFX: Erkan Kutluözen
Oyuncular: Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Cansağır, Hatice Kalit, Adem Muriç
Selahattin Bel, Vural Yayan, Kahraman Tayfur, Miraç Sevsay, Fercan Bay, Melike Balçık, Esra Erden Atacan

Filmin Konusu

Özel kuvvetlerde Yüzbaşı olarak görev yapan Serdar Yıldırım, hain bir pusu sonucu 16 silah arkadaşını kaybeder. Telsizleri kapatarak yaptığı operasyonun ardından görevden alınır. Gizli bir görev için, seçkin asker ve polislerden oluşan özel bir T.İ.M ‘in başına geçmesi istenir. Görevi kabul eden Serdar Yıldırım, T.İ.M ile birlikte şehit olan silah arkadaşları, aileleri ve ülkeleri için çetin bir mücadeleye girerler.

T.İ.M filmi 29 Haziran 2018'de beyazperde de seyirci ile buluşacak. Film ile ilgili bütün detaylar www.timfilmi.com'da ve @timfilmi 'nin sosyal medya hesaplarında...

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]