Sakaryalı eğitimci Ercan Emre'den duygusal paylaşım

Ercan Emre Yabancı Dil ve Bilgisayar Kursları'nın sahibi Ercan Emre, yaşadığı sağlık problemleri ile ilgili sosyal medayada duygusal bir paylaşımda bulundu.

Sakarya'da eğitim camiasının tanınmış isimlerinden olan ve sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Ercan Emre, eğitim vermeye bir süre ara verdi. Yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle Ercan Emre Yabancı Dil ve Bilgisayar Kursları'nın English Wise ismiyle yeğenlerine devreden Ercan Emre, Facebook'ta duygu dolu bir paylaşımda bulundu.

İşte Ercan Emre'nin o paylaşımı:

"Son bir yıl içerisinde 8 tane ciddi sağlık sorunu ile karşı karşıya kaldım. Bunların üçünü ALLAH'ın izni ile atlattığımı sanıyorum. Geriye kaldı beş tane daha ciddi sağlık sorunu. İnşallah onları da atlatırım. 35 yıldır büyük bir keyifle, zevkle severek yaptığım mesleğimi önümüzdeki günlerde mutlaka olmam gereken ameliyat ya da ameliyatlar nedeniyle öğretmenlik görevimi yerine getirmekte zorlanacağım. Bu nedenle, 35 yılımı verdiğim kurumumu sağlık nedenleri ile çok sevdiğim iki yeğenime devrediyorum.

35 yıldır bana göstermiş olduğunuz sevgi saygı ve güveninizi yıkmadan yerine getirdiğimi zannediyorum. Çok teşekkür ederim. Aynı içtenliğinizi sevgi, saygı ve güveninizi yeğenlerime de gösterirseniz sevinirim. Sonuna kadar kefilim. Aynı güveni ve başarıyı sizlere sunacaklarından eminim.

English Wise bir Ercan Emre kuruluşudur. Faaliyetlerine yeni bir soluk ile devam edeceklerdir. Hali hazırdaki kadrosuna yeni ilaveler ile çok güçlü bir ekip oluşturarak ilköğretim 2 den 60 yaşına kadar, LYS 5, YDS dahil kapımız herkese açıktır. İlgi ve desteklerinizi beklerim.

Az sitem ile, yazlıkta çok misafirim vardı uğrayamadım, hocam paran hazır pazartesi oradayım gibi 3 - 5 yıldır uğramayanları bir kenara bırakarak, helalleşmeyi onlar ile yüz yüze yapmak isterim, hepinize herkese hakkımı helal ediyorum, sizler de helal ediniz. Ola ki benim yüzlere karşı unuttuğum bir şey varsa lütfen ofis telefonu aracılığı ile not bırakın. Sağlıklı günlerde görüşebilmek umuduyla, sevgi ve saygılarımı sunarım."
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]