Sakarya'da zincirleme kaza: 1 ölü, 17 yaralı!

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde halk otobüsü, tır ve otomobilin karıştığı trafik kazasında bir kişi öldü, 17 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Arifiye- Sapanca yolu üzerinde sürücüleri belirlenemeyen 41 LN ... plakalı tır, 54 J ... plakalı Adapazarı-Sapanca seferi yapan halk otobüsü ile 34 RK ... plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, ilk belirlemelere göre, halk otobüsündeki yolculardan 25 yaşındaki Zeynep S. hayatını kaybetti, araçlarda bulunan 17 kişi yaralandı.

Zeynep S.'nin cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından adli tıp kurumuna götürüldü.

Kazada yaralanan N.E.K (21), M.E.T (8), B.Ç (43), S.A (14), N.A (33), S.S.Ç (22), M.Y (18), G.A (50), M.E (71), N.A (68), Y.A (14), U.A (21), E.A (17), O.İ (50), Ö.S (23), S.A.Ö (22) ve N.A (45) olay yerine gelen sağlık ekiplerince Yenikent Devlet Hastanesi, Toyota Hastanesi ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat kapalı kalan Sapanca-Adapazarı karayolu, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirterek, tedavilerinin sürdüğünü kaydetti.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]